8 april 2015, Piteå, publicerad av Mattias Hjelte

Full styrka i Piteå

Från vänster: Tina, Maud & Ann-Louise

Vi säger ett stort och varmt välkommen till Ann-Louise Lundgren, som i veckan har börjat hos oss!

Tillsammans har Tina, Maud och Ann-Louise lång och gedigen erfarenhet av personlig assistans och en stark vilja och ambition att göra det lilla extra – för våra kunder och medarbetare. En viktig del av profileringen i Piteå är att vår lokala mötesplats ska vara öppen för alla som vill vara en del av oss. Det finns alltid en kopp kaffe och en ledig stol som väntar på dig i våra fina och ljusa lokaler!

Inom kort kommer vi att officiellt ”öppna upp våra dörrar” och inbjuda till ett öppet hus och invigning av vår mötesplats på Rådhustorget i Piteå. Så håll ögonen öppna!

Vi fyller som vanligt kärnuppdraget personlig assistans med kostnadsfria möjligheter till våra spetserbjudanden; Sjukgymnastik och handledning på dina villkor, allt utifrån dina möjligheter och behov. Vi erbjuder dig också ett närvarande och coachande ledarskap samt stor delaktighet i våra kommande aktivitetserbjudanden.

Värdesätter du som kund eller medarbetare det lokala sammanhanget, korta beslutsvägar samt möjlighet att påverka lite mer? Tror du att dina behov bäst förstås och kan tillgodoses av de som själva lever och verkar i bygden? Då är Inre Kraft troligtvis alternativet för dig!

Vill du veta mer om oss?

Funderar du på om du är berättigad till personlig assistans eller tycker du att din nuvarande assistans skulle kunna vara lite roligare, mycket närmre och ännu mer innehållsrik?

Tveka inte, kontakta Maud, Tina eller Ann-Louise redan idag för ett personligt möte.

Maud Berggren, 070-663 66 48 maud.berggren@inrekraft.se

Tina Risberg, 070- 663 66 74 tina.risberg@inrekraft.se

Ann-Louise Lundgren, 070- 663 63 48, ann-louise-lundgren@inrekraft.se