23 mars 2015, Piteå, publicerad av Mattias Hjelte

Nu öppnar vi verksamhet i Piteå

Trots verksamhet sedan 12 år tillbaka på många andra orter i Norr- och Västerbotten, av vad vi själva tycker är landets bästa koncept, och en fascination för orten har vi aldrig tidigare vågat etablera verksamhet i Piteå. Det gör vi nu!

Vi har nämligen lyckats attrahera tre oerhört skarpa Pite-tjejer, med lång och omvittnad god erfarenhet av personlig assistans, som vill bygga med oss. Detta för att de tror på Inre Kraft och det vi står för. Detta känns både otroligt spännande och lovande då vi alltid velat vara en del av Piteå.

Kontoret öppnar vi inom kort med en ordentlig invigning, på Rådhustorget, Storgatan 38. Så håll ögonen öppna!

Piteåkontorets personal

Först ut av medarbetarna var Maud Berggren, som började den 1 mars och Tina Risberg välkomnar vi idag, måndag den 23 mars.

Vi fyller som vanligt kärnuppdraget personlig assistans med kostnadsfria möjligheter till våra spetserbjudanden sjukgymnastik och handledning på dina villkor, allt utifrån dina möjligheter och behov.


Maud Berggren
Kontorsansvarig, Piteå

”Jag tror verkligen på Inre Krafts filosofi och att kunderna som väljer oss som utförare av sin personliga assistans, har möjligheter utöver det vanliga. I Inre Kraft är alla viktiga och varje individs resurser tas tillvara – oavsett om du är kund eller medarbetare. Ord som hierarki och prestige är okända i Inre Kraft, alla hjälps åt i smått och stort för att helheten ska fungera.
Långsiktiga relationer på både kund- och medarbetarnivå är ett obestridligt faktum i bolaget.  DET är kvalitet för mig! Jag är stolt över denna möjlighet att, tillsammans med fantastiska medarbetare, kunder och personliga assistenter, skapa något nytt och gott i min hemstad!”

Maud Berggren

Vill du veta mer om oss?

Funderar du på om du är berättigad till personlig assistans eller tycker du att din nuvarande assistans skulle kunna vara lite roligare, mycket närmre och ännu mer innehållsrik? Kontakta Maud eller Tina redan idag för ett personligt möte.

Väl mött!

Maud Berggren, 070-663 66 48 maud.berggren@inrekraft.se
Tina Risberg, 070- 663 66 74 tina.risberg@inrekraft.se